OVER ONS

Ruim 25 jaar geleden deed ik vakantiewerk in een vijverzaak en daar werd ik voor het eerst betoverd door de schoonheid van vissen en vijvers. Toen ik afstudeerde was dit ook mijn eerste full-time job waar ik de nodige vijverkennis heb opgedaan. Jaren gingen voorbij en wat me duidelijk werd, was dat ik nog één enkele passie voor ogen had: tuinvijvers. Omwille van het vele weekendwerk in de vijverzaak ging ik op zoek naar een nieuwe job, doch eveneens in de richting van het vijvergebeuren.

Na enig zoekwerk vond ik een openstaande vacature bij een polyestergroothandel in de buurt. Polyester was voor mij geen onbekend product, ik had al meerdere vijvers gepolyesterd en wou mij wel verder verdiepen in deze producten vanwege hun oneindige mogelijkheden en duurzaamheid.

over ons

Ons bedrijfspand te Rumst

Gelegen naast de E19

Antwerpen-Brussel

“Na jarenlang een grondige technische en praktische kennis te hebben opgedaan
besloot ik om op zelfstandige basis polyesterwerken uit te voeren.”

Na jarenlang een grondige technische en praktische kennis opgedaan te hebben bij dit bedrijf begonnen de tuinvijvers terug te kriebelen en besloot ik om in een zelfstandig bijberoep vijvers aan te leggen in polyester omwille van de vele voordelen van dit product.

Al vlug bleek mijn bijberoep niet meer combineerbaar te zijn met mijn doordeweekse job en besloot om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik nam ontslag en richtte mijn eigen zaak op: polyvijvers.

Wat dus eigenlijk begon als een uit de hand gelopen hobby is dus nu mijn fulltime werk geworden met als specialisatie polyesteren van vijvers en zwembaden.

Kijk gerust eens rond op onze site en aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons indien je graag een vrijblijvende en gratis offerte wenst voor de aankoop van polyesterproducten of de aanleg van uw project in polyester.

Gino Van den Wijngaert
Zaakvoerder